Over ons

Een vaste waarde

LOVAP is een vaste waarde op het vlak van voedings- en milieuanalyse. Al meer dan 40 jaar bieden onze laboratoria de garantie van een professionele en analytisch precieze manier van werken. Onze labo’s in Geel beschikken over de nieuwste technologieën en vormen de thuisbasis voor onze meer dan 40 gespecialiseerde medewerkers. Wij bieden een ruim aanbod aan geaccrediteerde en erkende onderzoeksmethoden.  

 

Deze combinatie van gekwalificeerd personeel, aangepaste apparatuur en externe controle garandeert betrouwbare resultaten.  

DESMA-groep

LOVAP maakt deel uit van de DESMA-groep, met vestigingen in 3 landen: 

 

België

LOVAP (Vlaanderen) - LARECO (Wallonië)

 

Frankrijk

CERECO NORD (Valenciennes) - CERECO PARIS (Parijs) -  

CERECO SUD (Nîmes) - CERECO EST (Metz) - CERECO LYON - CERECO OUEST (Rennes)

 

Spanje

LINAS (Girona)

Als groep zijn we actief op het vlak van chemische, fysico-chemische en microbiologische analyse binnen de sectoren voeding, landbouw, milieu, farmacie & cosmetica, chemische sector…  

Doordat we deel uitmaken van een groter geheel, hebben we een erg brede scope. Elk labo heeft zijn specialiteit. Daardoor kunnen we op elk moment een flexibele en reactieve samenwerking garanderen en oplossingen op maat uitwerken. Ons team denkt met je mee!

Accreditaties

Al onze labo’s zijn Europees geaccrediteerd en erkend door nationale en regionale overheden. De structuur en basis is in elk van onze labo’s identiek, waardoor snel schakelen mogelijk is.  

Bekijk onze accreditaties

Ontdek ons team