Gebak / koekjes
Fysische testen
- uitzicht + reuk
- nettogewicht
Microbiologie
- aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
- schimmels en gisten
- enterobacteriaceae bij 37°C
- Bacillus cereus bij 30°C
- Salmonella (in 25 g)
Voedingswaarde
Vitamines
Mineralen en metalen
Additieven en zoetstoffen
- sorbinezuur en benzoezuur
- sorbitol, maltitol, xylitol
- acesulfam K, saccharine, aspartaam, neohesperidine
Toxines
- patuline
- ochratoxine A
- aflatoxines (B1,B2,G1,G2)
- deoxynivalenol (DON)
- HT2 en T2 toxines
- zearalenone (ZEA)
- fumonisine
Divers
- glucose, fructose, sacharose, maltose, lactose
- droge vetvrije cacaobestanddelen (op basis van theobromine)
- vanilline, ethylvanilline
- gluten
- soyaeiwit
- melkeiwitten (wei-eiwit en caseine)